фото: Andre Luis< УикипедияСюжетът на настоящия Бързи и яростни 9“ гравитира

...
фото: Andre Luis< УикипедияСюжетът на настоящия Бързи и яростни 9“ гравитира
Коментари Харесай

Медоу – 22-годишната дъщеря на Пол Уокър се готви да поеме щафетата

фото: Andre Luis< Уикипедия

Сюжетът на сегашния „ Бързи и гневни 9 “ гравитира към фамилията на Доминик Торето

Медоу – 22-годишната щерка на Пол Уокър се готви да поеме щафетата от кръстника си – Вин Дизел, в навигирането на високоадреналинната поредност „ Бързи и гневни “. Наследницата на непрежалимия артист, който почина трагично през 2013 година, е участвала на всеки един от снимачните дни на „ Бързи и гневни 9 “, предава Монитор.

Попитан от медии дали Медоу ще взе участие в идващото – към този момент считано за последно, заглавие от франчайза, Вин Дизел дава отговор, че „ нищо не е изключено “. За това, че дъщерята на Уокър може да поеме роля в поредицата се приказва още от 2019 година, когато тя за първи път се разноски по аления килим за събитие, обвързвано с „ Бързи и гневни “, написа Стандарт.

Паралелно с диалозите за десетия филм, Дизел и компания все по-често загатват и женски спин-оф на 20-годишния франчайз. По думите на екранния Дом, концепцията му пристигнала още през 2017 година С действително предложение при холивудските продуценти обаче отишъл едвам предходната година. Това предизвика мнозина почитатели към този момент да изградят своя желан каст за дамския спин-оф. Освен Медоу, те виждат в него още звезди като Ева Мендес, Хелън Мирън и Чарлийз Терон.

Сюжетът на сегашния „ Бързи и гневни 9 “ гравитира към фамилията на Доминик Торето, което се събира още веднъж, с цел да се изправи пред най-страховития си съперник досега – братът на Дом - Джейкъб (Джон Сина). От заглавието научаваме, че животът на Дом се трансформира радикално, откакто става татко. Спокойствието обаче не трае дълго, тъй като без значение какъв брой си бърз, никой не може да избяга от предишното си. А когато предишното на Дом го застига с цялостна мощ, той би трябвало да се изправи против личната си кръв.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР